Cytat:
Napisany przez yahol
Nie zamierzam, wcale to a wcale, tłumaczyć się z tego, ze używam sprzętu Apple, i to mimo, ze dawno już udowodniliście, wszelkie wady, kłamstwa, i co tam macie jeszcze popełnione przez Apple i personalnie Steve Jobsa.
|
yahol - zrozum parę rzeczy:
1. Nie rozumiem dlaczego traktujesz mnie jak wroga - ja Twoim wrogiem nie jestem, jeszcze raz podkreślam, że szanuję Cie tak samo jak każdego innego dyskutanta, jak również to, że używasz takiego sprzętu i softu jaki lubisz. To, że wytykamy wady i nonsensy Apple to nie znaczy, że np. ja mam coś do Ciebie - bo to nieprawda. Nigdzie nie kierowałem personalnie do Ciebie żadnych wycieczek i nie zamierzam.
2. Co do idola młodzieży SJ to wogóle NIGDY się na jego temat nie wypowiadałem.
Cytat:
Napisany przez yahol
Tym bardziej nie mogę się odnieść do twojej prośby o coś tam, bo po prostu NIE WIEM! nie znam się na tym. Jestem zwykłą końcówką, peryferyjna, dodatkiem do urządzenia. 
Wiec wybacz, - ale jak wyżej!
|
Jeszcze raz - odnoszę się do Ciebie z pełnym szacunkiem, jako do normalnego uczestnika dyskusji. Staram się nikogo nie obrażać i mam nadzieję, że mi się to udaje (określenie Fanboy wg mnie nie jest obraźliwe, ale i tak rzadko go używam).
A moja prośba "o coś tam" jest trywialnie prosta - poszukuję u Was - użytkowników (Apple odpowiedzi na pytanie - dlaczego tak bardzo nienawidzicie producenta swojego własnego sprzętu, którego na co dzień używacie i którego jesteście w stanie bronić własną piersią jako najidealniejszy na świecie.