Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.09.2011, 16:26   #4
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@Nemka
Nie będę wskazywał gdzie, bo ani nie muszę, ani mi się nie chce. Zresztą Bartez już raz Ci wskazał...
Nie jesteśmy w przedszkolu, każdego użytkownika publicznego forum obowiązuje pewna kultura wypowiedzi i poszanowanie dla innych.
Wyraziłem się jasno, co mi się w Twoich wypowiedziach nie podoba, nie twierdząc, że są nieprawdziwe. Przyjmij do wiadomości, że nie każdy musi kierować się Twoją logiką i nie każdy musi udowadniać swoje racje.

Wyhamuj, bo nie chcę Cię wysyłać na urlop.
To tyle ode mnie w temacie. Dziękuję za uwagę.