Chyba źle przeczytałam. Zaczęłam od nowa i niestety dalej nie rozumiem. Wszak jestem tylko głupią kobietą. Teraz piszę całkiem poważnie - nie rozumiem!
Cytat:
Napisany przez grzeniu
@Nemka
Nie będę wskazywał gdzie, bo ani nie muszę, ani mi się nie chce. Zresztą Bartez już raz Ci wskazał...
|
Owszem musisz, wynika to z funkcji jaką pełnisz, a nawet wymaga tego kultura.
Cytat:
Napisany przez grzeniu
Nie jesteśmy w przedszkolu, każdego użytkownika publicznego forum obowiązuje pewna kultura wypowiedzi i poszanowanie dla innych.
|
O to to! To nie jest pierwsze forum i tak samo jak mniej więcej wiem jak zachowywać się w miarę poprawnie na nich wszystkich tak samo wiem jak mniej więcej powinni się zachowywać moderatorzy. Po pierwsze nie powinni być tacy aroganccy. To raz. Dwa - Bartez niestety mi NIE WSKAZAŁ - choć prosiłam go o to przez PW. Dostałam 5 punktów za post w którym obrażam - SWOJEGO SAMSUNGA! Oraz udowadniam, że to co napisał M@X - a więc zachwyt nad czymś co można zrobić dowolnym pierwszym lepszym komputerze - to najnormalniejsza rzecz na świecie - mamy XXI wiek!
Wskaż mi miejsce w poście za który dostałam 5 punktów karnych - gdzie kogoś obraziłam. Jakieś epitety? Obelgi? Bluzgi? Może Spam? Który paragraf naruszyłam? Wg infomacji 1. Ale nie widzę tam analogii.
Widzę inna - kolega M@X nie daje sobie rady sam. Najpierw daje mi ostrzeżenie za błąd ortograficzny, ja potraktowałam to bardziej jako żart. Ale już kolejnym razem obraża on innych użytkowników pisząc, że są zawistni i biegnie na skargę do administratora. Administrator za pierwszy z brzegu post (podejrzewam, że nawet go nie przeczytał) daje mi 5 punktów. Nie odpowiada na PW, nie odpowiada na pytania. Totalna zlewka.
Teraz pojawiasz się Ty. I dalej używasz tego samego argumentu, którego JA nie rozumiem, może nie jestem tak rozgarnięta jak Ty. Wytłumacz głupiej babie CO ZROBIŁA ŹLE gdy Cię grzecznie prosi.
A może chodzi o coś innego jeszcze? To też proszę mnie oświecić. A jeśli musisz banować to banuj! Trudno. Przeżyje

Tylko napisz mi ZA CO! Bo gdy proszę Cię co mam poprawić i czego unikać zbywasz mnie swoją arogancją i zbyt dużą pewnością siebie.
Tak zwykł się tu zachowywać moderator w stosunku do userów? W stosunku do kobiet?