Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.10.2011, 09:41   #3201
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości

@czary2mary
no wiesz ale N8 nie ma 1GB RAM i dwurdzeniowego proca, nie ma co sie licytować
Tak oczywiście bo nie oto chodzi.
Oczywiście że nie ma bo to sprzęt z przed 2 lat ale iPhone4(nie wiem jak iP4S się sprawdzi ale sprawdzę)bo takiego testowałem nawet nie ma prawa przy niej leżeć i udawać telefonu
Na moim odludziu iPhone 4 nie ma zasięgu-testowane na testowym sprzęcie i paru sprzętach znajomych w odwiedzinach.......więc raczej o pomyłce nie może być mowy..........
A tak wygląda w N8 -łącznie z 3G które nie jest zrywane

-scr000031.jpg

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post