Cytat:
Napisany przez M@X
Wszystko mi jedno - mozesz podawac ;-). Sprawdze z nudow - przede mna godzina drogi i akurat nie mam co robic ;-).
Wiadomość wysłana z ***63743; iPhone 4 przy użyciu Tapatalk
|
1. Iron Butterfly (dla ułatwienia - dowolna płyta)
2. Whipped Cream (dla ułatwienia - dowolna płyta)
3. Candlemass (dla ułatwienia - dowolna płyta)
4. John Mayall (dla ułatwienia - dowolna płyta)
5. Pendragon (dla ułatwienia - dowolna płyta)
6. Porcupine Tree (dla ułatwienia - dowolna płyta)
7. Blodwyn Pig (dla ułatwienia - dowolna płyta)
8. Iron Horse (dla ułatwienia - dowolna płyta)
9. Twelfth Night (dla ułatwienia - dowolna płyta)
10. Creedence Clearwater Revival (dla ułatwienia - dowolna płyta)
11. Mike oldfield "Incantations"
12. Jimi Hendrix Foxy Lady at Rainbow Bridge
13. JOAN BAEZ (dla ułatwienia - dowolna płyta)
14. ALIEN SEX FIEND (dla ułatwienia - dowolna płyta)
15. Bauhaus (dla ułatwienia - dowolna płyta)
16. Throwing Muses (dla ułatwienia - dowolna płyta)
17. The Pink Opaque - Cocteau Twins
18. Van der Graaf Generator (dla ułatwienia - dowolna płyta)
19. Rick Wakeman The Six Wives of Henry VIII
20. MC5 (dla ułatwienia - dowolna płyta)
Podane płyty należą do najróżniejszych stylów muzycznych i najróżniejszych lat. Tak więc gust muzyczny (pomijając najprymitywniejsze disco) nie ma tu znaczenia.
Jak napisałem w moim wyzwaniu - znajdź mi na Twoim uwielbianym i prawie darmowym iTunes linki do ZAKUPU tych płyt (uwaga - wyłącznie w całości). Podałem 20 pozycji, w większości z nich wystarczy mi dowolna płyta, więc tak naprawdę wystarczy jeśli podasz linki do 10 ze 100 płyt.
Z góry uprzedzam, jeśli nie będziesz w stanie ich podać, napiszę dokładnie to co myślę o Apple, o ITunes i o bezkrytycznych wyznawcach applizmu.
Jeśli znajdziesz mi te linki do piątku - publicznie przeproszę i już nigdy nie skrytykuję ani Apple , ani jego wyznawców.
P.S.
Ponieważ nie widzę żadnej reakcji, adresuję moje wyzwanie do wszystkich Fanboy'ów. Pomódlcie się do św. Stefana i szukajcie.
Śmiało - cały Wasz kościół przeciwko mnie. Ne ma chętnych? Tak - nie mylicie się, na tej liście nie ma ani Lady Gagi, ani Justina Bibera.