Cytat:
Napisany przez M@X
Nie mialem wczesniej czasu. W sumie dalej nie mam ale Twoje zuchwalstwo tak mnie irytuje ze Ci sie nalezy i chce te peany pochwalne ku Apple uslyszec ;-)!
Z ciekawosci posluchalem probek niektorych wykonawcow i popieram przedmowcow - dobra muzyka :-)!
Jesli moge jeszcze o cos prosic to zgodnie z "zakladem" chcialbym bys zarowno pod przymusem przeprosil i obiecal ze nie bedziesz juz obrazal fanow marki Apple (nuuudaaa) jak i napisal szczerze to co o nich myslisz (co mialo miec miejsce gdybym "przegral"). Ja Cie, yossi, chlopie, naprawde lubie. Tylko za czesto sie zacietrzewiasz (jak kiedys Patrix), za bardzo ironizujesz bez pokrycia (jak demek) i za duzo stawiasz warunkow (jak andy). Dobrze ze jeszcze cyckow jak nemka nie masz, ale w kwestii uprawiania wypraw krzyzowych tez niewiele Ci do niej brakuje :-).
Dziekuje, dobranoc.
|
Zgodnie z ustaleniem zwracam honor i publicznie przepraszam. iTunes ma naprawdę niezłe zasoby.
Od dziś przestaję też krytykować Apple i fanboy'ów. Będę tylko czytać i co najwyżej wklejać jakieś cytaty beż komentarza.