Cytat:
Napisany przez M@X
Nadal jest Wam do smiechu?
Mnie dzis nie ma dla nikogo...
Wiadomość wysłana z ***63743; iPhone 4 przy użyciu Tapatalk
|
M@X do cholery - czy ktokolwiek się śmieje
Poczytaj co piszemy - my - normalni użytkownicy komputerów, telefonów czy nawet tabletów oddajemy NALEŻNY hołd człowiekowi, który był wizjonerem, twórcą i jedną z najbarwniejszych postaci świata IT.
Znasz mnie i znasz moją postawę wobec Apple.
W tym miejscu oświadczam: jeśli ktokolwiek jest na tyle zapiekłym kretynem, że nie potrafi docenić wkładu tego człowieka w świat IT od dziś jest moim wrogiem.
Jeśli ktoś nie potrafi docenić wielkości człowieka ( co nie oznacza, że trzeba się z nim zgadzać) to jest zwykłym patafianem.
Dla mnie - dokopywanie firmie Apple pod jego przywództwem było czystą, intelektualna przyjemnością. Teraz nie ma nawet z kim powalczyć bo Tim Cook mam w sobie tyle charyzmy "co trucizny w zapałce" (cytat ukradziony).
Widziałeś moją listę muzyki, powiedziałeś, że posłuchałeś sampli i że ci się spodobało.
Masz u mnie +5 do szacunku bo większość by powiedziala: "ale badziewia słuchasz". Dlatego chętnie podyskutuję z Toba zawwze o muzyce, o sprzęcie do jej słuchania, o warunkach akustycznych i o tym czego warto słuchać, a czego nie.
Napisałeś: "Ja Cie, yossi, chlopie, naprawde lubie."
Wiesz, to czego bym sobie życzył to to, żebyś nie traktował mnie jak wroga. Mogę być złośliwy, mogę być wredny nawet, ale zawsze pozostaje szacunek wobec dyskutanta. Zrozum - jeżeli chcemy dyskutować to po prostu nie możemy się zgadzać bo inaczej dyskusja przeradza się w tzw. "polski dialog", czyli taki - gdzie jedna strona coś mówi, a druga się zgadza.
Ostatnia sytuacja - wyzwałem Cię na pojedynek - przegrałem - przeprosiłem i przyznałem rację.
Jako pierwszy na tym forum i w dodatku "zapiekły hejter" zamieściłem info o śmierci SJ i dołączyłem SZCZERE kondolencje.
Można sobie robić jaja ze wszystkiego, ale trzeba wiedzieć kiedy przestać.