|
1. Struktura rozpakowanego obrazu :
ANY! [folder]
BDMV [folder]
CERTIFICATE [folder]
PS3_UPDATE [folder]
PS3_VPRM [folder]
PS3_DISC.SFB [plik]
Tak to wygląda. Zapewne wszystko oprócz BDMV i CERTIFICATE to pozostałości po programie robiącym obraz.
Obraz z taką oto strukturą u mnie nie chodzi. Natomiast u znajomych wszystko śmiga dobrze.
Stworzyłem także obraz w IMGBURN ( UDF 2.5 ) z samymi katalogami BDMV i CERTIFICATE. >> to samo, czyli nie odtwarza go.
Jedyne co rusza to :
1. W WinDVD wybieram konkretny plik z video >> wtedy odtwarza ten konkretny plik.
2. W VLC wybieram aby odtworzył cały folder BDMV >> odtwarza film + mam dostęp do wyboru ścieżki dźwiękowej i napisów, ale nie mam możliwości wyboru menu głównego płyty.
Inna wskazówka : W VLC wybieram aby odtworzył cały folder CERTIFICATE ( z nadzieją, że zatrybi ) >> wyskakuje błąd treści : Moduł dekodera nie nadaje się:
VLC nie wspiera formatu audio lub wideo "undf". Niestety nie ma na to sposobu naprawy.
-----------------------
Nie wiem co robić. Chciałem nagrać sobie ten obraz na płytę i odtworzyć na stacjonarnym odtwarzaczu ale boję się, że tak jak i na kompie tak i na stacjonarce nie pójdzie i płyta za 20 zł do wywalenia:/
|