Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.10.2011, 08:34   #12
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jak mówiłem, mam tę Cobrę (1600W) i jestem zadowolony. Staruszce kupiłem model mocniejszy 1800W i także nie narzeka , więc mogę z czystym sumieniem polecić. Owszem, myślałem o możliwości dokupienia turbo/elektro szczotek, ale przy możliwościach ssących tego odkurzacza okazało się to niepotrzebne - standardowa szczotka z zestawu bez problemu zbiera nawet sierść kota z wykładziny dywanowej.

Na Cobrę także dostałem 4 lata gwarancji.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post