Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.10.2011, 08:45   #3289
yossi
Gość

Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości

Dla mnie możliwość powiedzenia "hej telefoniku przypomnij mi ze za tydzien mam spotkanie z Jimem" jest jakby nieco bardziej innowacyjna niż przetłumaczenie mi poczty głosowej na tekst, czy ustawienie indywidualnych powitań.
Pokażcie telefon który ma aparat/kamerę ma stabilizowana, z matrycą BI-CMOS i obiektywem F2.4.
Ponieważ obowiązuje mnie zakaz krytykowania Apple, nie napisze tu żadnego komentarza, a tylko zadam kilka pytań. (M@X - myślisz, że mogę?)
1. Czy jesteś absolutnie przekonany , że jakikolwiek telefon na świecie będzie w stanie zrozumiec komendę głosową "hej telefoniku przypomnij mi ze za tydzień mam spotkanie z Jimem"w ciągu najbliższych 10 lat?
2. Czy czytałeś to co pisaliśmy grupowo kilka dni temu na temat robienia zdjęć (a raczej - fotek) telefonem komórkowym lub innym tego typu gadżetem?
3. Czy widziałeś kiedykolwiek zdjęcie wykonane telefonem z matrycą 8Mpix (obojętnie czy z japkiem czy bez) na dobrym monitorze w powiększeniu 100%? A jeśli tak - czy byłeś zachwycony jakością?
  Odpowiedz cytując ten post