Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.10.2011, 09:28   #3423
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości

Ale wiesz, że w przypadku Apple nie masz alternatywy? Ludzie nie mają innego wyboru więc muszą tego używać. Po pewnym czasie przyzwyczajają się i nie widzą, lub nie chcą widzieć wad.
A czy w przypadku Androida jest jakaś lepsza alternatywa? Można wgrywać aplikacje z poza Marketu, ale ile tych aplikacji jest? Miejsca jak Market, czy AppStore, to dla użytkowników wielka zaleta, bo nie trzeba chodzić i szukać programów. Jeżeli coś jest, to tam to można znaleźć i zainstalować jednym kliknięciem (w zasadzie tapnięciem, chyba brakuje polskiego słowa na to )

Cytat:
Sama idea takiego systemu jest bardzo ciekawa. Niedawno pokazywałem koncepcyjny filmik jak będą wyglądały urządzenia w przyszłości - było tam coś zbliżonego.
Takie sterowanie głosem przyda się gdy np. biegniemy, jedziemy za kółkiem. W Andku mogę tak dyktować emaile, smsy czy wybrać kontakt do którego będę chciał zadzwonić.
Apple rozwinęło system.
Powiedziałbym więcej: rozwinęło (a raczej zrobiła to zewnętrzna firma, którą kupili) i wprowadziło na szeroką skalę. Podobnie jak smartfony i tablety, które owszem wcześniej były, ale mało kto ich używał.

Cytat:
Ciekawy jestem jak się ten system spisze w praktyce. Filmiki tego typu robione przez Apple to jedno, natomiast rzeczywistość to drugie

btw. Ktoś wie za ile Apple kupiło firmę od tego systemu głosowego ?
Tutaj jest inny filmik z Siri, chyba niezależny od Apple, choć nie ma pewności:

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post