Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.10.2011, 14:58   #3443
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Schodzimy z gor, w trakcie lapie zasieg komorkowy, fota juz wysyla sie na mojego iPada i wszystkie moje Maki, wchodzimy do schroniska, rozsylam mejle, zgrywam na pendrive'y, wrzucam na Picase, Facebooka, COKOLWIEK.

Nie, nie widze problemu. Jak ktos w 2011 nie umie pogodzic sie ze zyje w spoleczenstwie informacyjnym, to zdjecia mial nie bedzie. Jego problem, nie moj.

A jak juz sie upierasz, to jest "Bluetooth Transfer" w App Store. Za darmo. Nie posiadam, nie korzystam, uwazam BT za przezytek...
ale ja chce juz teraz! jestem niecierpliwy! i dobrze mi z tym...

inni moga sie wymienic fotka od razu a ja nie...

ktos inny zrobil fotke....wysle ci jak zlapiemy zasieg...albo mailem

i masz racje, zyjemy w 21 wieku wiec dlaczego nie moge posluchac muzyki w stereo na moich DOBRYCH sluchawkach BT?!

Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
demek...
przecież jeden iphonowiec w grupie się nie peszy tym faktem,
to reszta ludzi powinna się wstydzić, że nie potrafi połączyć się z iphonowcem,
a nie, że to iphonowiec nie potrafi się łączyć z resztą ludzi...

Możesz wysyłać pliki po BT ? WSTYDŹ SIĘ !!! Ja jestem dumny, że nie mogę...
masz racje
wstydze sie! ze mam telefon, ktory to potrafi...

wstydze sie tez, ze mam sluchawki stereo bt bo nie moge sluchac stereo z iphona...wstydze sie bo 4 letnie telefony to potrafia...wstydze sie tych sluchawek...

Cytat:
10 YEARS AGO WE HAD STEVE JOBS, JOHNNY CASH AND BOB HOPE.
NOW WE HAVE NO JOBS, NO CASH AND NO HOPE.
rotfl
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM

Ostatnio zmieniany przez demek : 13.10.2011 o godz. 15:02
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post