Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.10.2011, 15:55   #2734
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez porsche911 Podgląd Wiadomości
Czy nowe oferowane napędy Pioneer-a są coś warte, czy raczej je omijać? Pytam, bo od zawsze jakiś palnik tej firmy siedział u mnie w komputerze i raczej je sobie chwaliłem... przywiązanie do marki (?). Proszę o jakąś radę/opinię i ew. podać konkretny najlepszy model tej marki.
Z góry dziękuję.
Ostatnie dwa modele to czyste klony chińskich napędów firmy QSI nie mające nic wspólnego z Pioneerem oprócz nazwy........

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline