Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.10.2011, 15:56   #3451
yossi
Gość

Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
1. Mozesz z pomoca dedykowanej aplikacji. Dotyczy to tylko i wylacznie zdjec. Natywnie iPhone nie posiada funkcjonalnosci przesylu plikow przez Bluetooth, bo uzytkownik fizycznie plikow w iphone'ie NIE OGLADA.
2. Tak, pod warunkiem ze telefony te posiadaja funkcjonalnosc uslug wymienionych przeze mnie aplikacji. No i oczywiscie mowimy o iPhone 4 - jaki jest sens wideorozmowy bez przedniej kamery?

@paprykarz - Score ;-)! Pieknie zaironizowales - reputa dla Ciebie ;-)!
Przyznam się ,że nie rozumiem
1. Czyli nie mogę przesłać przez BT tego co chcę tylko to na co pozwala Apple, tak? Czyli to nie jest BT tylko Apple BT- tak?
2. Czyli mogę rozmawiac wideo z kim chcę czy nie mogę? A juz zupełnie nie rozumiem okreslenia "funkcjonalnosc uslug wymienionych przeze mnie aplikacji". Może prościej, bo ja jestem człowiek prosty - mam 4-letni telefon Samsung i900 z przednią kamerą, za pomocą którego rozmawiam na wideo z kim chcę i wogóle mnie nie obchodzi jaki ta osoba ma telefon. Mam też w szafie 6-letni telefon Nokia 6280 - on tez ma przednia kamerę i z niego prowadziłem rozmowy wideo (bo lubię). Czyli z takim telefonem też można, tylko jakość będzie gorsza - tak?
  Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online