Hej, specjalnie zarejestorwałam się, by tutaj napisać. Jestem Magda, mam 18 lat

Mam taki problem. Niedawno spławiłam niefortunnie na skype pewnego chłopaka, który jest z innego miasta. Odezwał się do mnie po pół roku. Z pewnych względów tego żałuję teraz(sprawy prywatne). Nie chciałam dać mu nr. kom mojego, on ma nowy, a wcześniej najwyrazniej nie zapisał. Nie znam jego nazwiska, nie mam jego zdjęc(mam nowy komputer od niedawna a stary był formatowany), mam go tylko na skype(on mnie tez ma na liscie), ale odkad go tak wrednie splawilam, to nie wchodzi tam. Znam tylko jego nick jakim kiedyś się w sieci posługiwał, ale pokasował te wszystkie konta(na szczęście). Emaila też nie znam. Wiem, ze chcialby, zebym sie odezwała. Pisalam do jednego z portalu gdzie mial kiedys konto, czy daliby mi jego email, ale napisali, ze tylko organom uprawnionym daliby. Szukałam już na wyczajka.pl w googlach, na facebooku przeszukałam Tomków i Tomaszów z jego miasta i nie znalazłam. Macie jakis pomysł, jak go znalezc?gg kiedys tez miał, ale nie uzywa od dawna(ale mam ten jego numer gg też) Pomóżcie...