Cytat:
Pedros napisa***322;(a)
Co Ty mu w głowie mieszasz?
I nero i winon będą działać przy mniejszej ilości pamięci niż 128 MB i nieważne, czy będzie to 98, 2000, czy XP. Przy transferze danych do nagrywarki nie będzie ta ilość RAM-u miała znaczenia.
btw - uważasz, że zaawansowany to win xp pro na 256 mb ramu
Żółwik - każdy ma własne preferencje - jak widzisz są tu zapamiętali "Neronowcy" i zapamiętali "Winonowcy". Dla mnie Wion jest lepszy od Nero - już dłuuuugo go używam. Ale... możesz mieć zainstalowane obydwa - nie pogryzą się - jedyne konflikty: ktoś tu pisał, że InCD może się pogryźć z DirectCD - ale ja tego nie sprawdzałem.
|
CZLOWIEKU wjerdź na microsoft przeczytaj uważnie win xp pro potrzbuje 128 ramu do pracy minimum aby stabilny byl zalecana wielkośc ramu jest 256 ramu do pracy naprawde stabilnej win xppro bez konfiguracji
zaladowany żre slownie 128 mega pamięci 100 z ramu 28 ze swapa nie ważne co podaje taskmgr ale same uslugi po zaladowaniu na świeżo win xp pro żrą bardzo dużo ramu 20 % jest ukrytych aby użytkownik nie wyłączyl ich a są to śmieci mialem winxp z ramem 128 pro wersja to przy winoncd nie skakal zbyt dobrze (wersja 5) a nero normalnioe config kompa byl celeron 1200 ram 128 radek 8500 pro