Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.10.2011, 12:07   #2412
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Fuji to dla mnie jakaś kpina i nie rozumiem, jak można zachwalać/promować/kupować ten aparat (HS20).

Rzuciłem już okiem na zdjęcia z recenzji i przejrzałem jej fragmenty. Kwestię zoomu odwołuję, bo smart zoom, czy smart resolution (jakkolwiek to się nazywa) jest świetne i ponad 1200mm robi swoje Tu Panasonic nie tylko nie ma się czego wstydzić, ale właściwie wygrywa z konkurencją

Świetne jest też filmowanie i szybkość robienia zdjęć seryjnych. Cholera zaczyna mi się ten aparat podobać

Tego na razie nie znalazłem - jaki format ma ekranik? Czy to jest panorama?

A jeśli tak.. Czy w ogóle są superzoomy/kompakty robiące zdjęcia w formacie 3:2? Bo 4:3 to jak na dzisiejsze monitory za duży kwadrat (prawie połowa ekranu niewykorzystana), 16:9 z kolei, choć na ekranie wygląda świetnie, to po wydrukowaniu jest dość dziwne.. 3:2 to jednak dla mnie optimum..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post