Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.10.2011, 13:00   #3
Robroy2
Nowy na forum

Data rejestracji: 01.12.2005
Robroy2 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit Podgląd Wiadomości
Z załączonego screen'a wynika że są dwa problemy:
1. Blu-ray Disc Drive
2. Sotware Player
Ze screena wynika że nie masz napędu BD i nie masz programu do odtwarzania, czyli reasumując, masz albo starą wersję programu CyberLink która nie obsługuje twojego napędu, albo nie masz napędu BD

Proponuję najsampierw zainstalować ArcSoft TotalMedia Theatre 5, i sprawdzić czy na tym ci odtwarza BD i nie zgłasza błędów, a potem będziemy myśleć co dalej.
Witam
Instalacja ArcSoft TotalMedia Theatre 5 pomogła, mimo iż Cyberlink nadal pokazuje że nie mam programu i napędu BR to odtwarzam filmy Czyli git. Dzięki za wskazówkę.
Pierwszy problem za mną, teraz nagrywanie.
Zdobyłem obraz płyty Indiana Jones, zamontowałem w moim Deamonie Tools'ie i z 40 GB przerobiłem DVDFabem na obraz płyty 25 GB, sam film. Materiał nagrałem na BD-RE (wielokrotnego zapisu). Na kompie film śmiga, jednak moja PS3 nie widzi płyty. Słychać że napęd pracuje ale nic się nie dzieje, nawet nie wyskakuje komunikat o błędach czy innych rzeczach że nie może odtworzyć płyty, po prostu nic się nie dzieje. I teraz moje pytanie czy żeby odtworzyć film na PS3 muszę mieć jakieś specjalne pliki?? czy może nagrać jakimś innym programem (próbowałem Nero ten sam problem)? A może PS3 nie odtwarza płyt wielokrotnego narywania i spróbować nagrać na zwykłą płytę??
Robroy2 jest offline   Odpowiedz cytując ten post