Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.10.2011, 19:43   #4
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Tak jak obiecałem tak i zrobiłem. Najpierw skontaktowałem się z HTC Polska. Niestety osoba, która zajmuje się moim zgłoszeniem, była dzisiaj nieobecna w pracy, i dopiero jutro będzie się mogła ze mną w tej sprawie się skontaktować.

Co do Regenersis to kontakt z infolinią przyprawia mnie o mdłości. Reklamacja trwa od 48-72 godzin więc muszę czekać. jestem cholernie ciekawy jak to wyjaśnią...

Cytat:
Napisany przez Patrix
Ja już bym kasy na impulsy nie tracił do tego serwisu na Twoim miejscu, RKS raczej wystarczy
Tak powiedział ale czy faktycznie sprawa została przekazana wyżej to ciężko powiedzieć. Tak czy siak w zanadrzu mam UOKiK więc walczyć czym będę miał.
Właściwie to chyba zaraz napiszę do nich emaila i opiszę całą sytuację.
Dodatkowo z poniedziałku zadzwonię sobie tutaj i zaciągnę pomocy prawnej.