Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2011, 11:48   #36959
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Coś mnie łeb napierd...
Może trzeba mu kawy.
A żebyś wiedział, mnie od wczorajszego wieczora napiiiii, jedno piwo nie mogło pomóc, dzisiejsza kawa wyleczyła łeb na dobre.

Został mi jeszcze do wypicia jeden młynek, to go sobie na po obiedzie zostawię. (Mogę pić 2 młynki dziennie, jak wypiję 3, to mam telepkę Albo 1 młynek i pół litra energetyka.)

A teraz zrobię sobie herbatkę miętową dla tetryków.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 22.10.2011 o godz. 11:50
ed hunter jest offline