Dyskusja: Linux i szatan :]
Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.10.2011, 11:58   #59
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Źle się wyraziłem. Chodziło mi o to, że w Polsce zdecydowana większość osób jest Katolikami, a więc jest to religia dominująca. I sięga to dalej niż czasów PRL.
Zdecydowana większość
I nie jest religia dominującą
Jest jedną z wielu!!!
I jest w Konstytucji, zapisany rozdział Kościoła od Państwa!!!
I więcej KK przyniósł Państwu Polskiemu, nieszczęść i zbrodni, niż czegokolwiek dobrego. Może inaczej - ludzie kościoła.
Dzięki temu, mamy oszusta i zdrajce jako patrona.
Dzięki temu mamy zapomnianego króla.
Ale tez dzięki innej wierze, tez katolickiej, mamy państwo bez stosów, z prześladowaniami, ale jednak nie na miarę europy zachodniej, i nawet Jan Kazimierz, jezuita i kardynał, i ludzie jego pokroju, nie mogli rozpętać terroru katolickiego w kraju.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post