Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.10.2011, 20:20   #1
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Dzisiaj Regenersis wysłał do mnie paczkę, jutro odbiorę w pracy. Chyba nawet wezmę telefon do pracy aby w razie czego mieć czym udokumentować ewentualne partactwo.

Cała ta sprawa nauczyła mnie jednego:
1) Podpisuj umowę w salonie (nici z gratisów i tańszego telefonu ale możesz na miejscu go sprawdzić i ewentualnie poprosić o nowy model)
2) Odsyłając urządzenie do serwisu zrób dokumentację techniczną tego urządzenia - zdjęcia, odczyty z programów diagnostycznych i ewentualnie ekspertyza w innym serwisie.
3) Najpierw kontaktuj się z infolinią firmy do której należy urządzenie, a dopiero później z serwisem. Niech firma nadzoruje przesłanie paczki do serwisu.
4) Jeżeli sprawy pójdą źle za wszelką cenę walcz o swoje. Przypominaj się codziennie, oraz bądź spokojny, ale pewny siebie w rozmowach.

Jeżeli chodzi o Regenersis Warszawa to NIE POLECAM. Zazwyczaj nie skreślam firmy na starcie za np. wadliwy egzemplarz, czy nie do końca poprawną obsługę, jednak w tym przypadku zrobię wyjątek.
Regenersis próbowało wyłudzić ode mnie prawie 400zł. Na szczęście skończyło się to jak na razie dla mnie szczęśliwie.

Co do infolinii HTC. Podejście osób z obsługi klienta jest jak najbardziej w porządku. Rozmawiałem chyba z trzema różnymi konsultantami i za każdym razem byłem zadowolony z tego co usłyszałem, oraz to w jaki sposób zostało mi to przekazane.
Oprócz mnie oni też kontaktowali się z Regenersis i poprosili o wyjaśnienia.
Jedyny minus ich obsługi to formularz kontaktowy. Nie ma innej możliwości jak tylko w taki sposób przesłać zgłoszenie. Później oczywiście dostajemy wiadomości o rejestracji, oraz kolejne informacyjne wiadomości, jednak nie możemy na nie odpowiedzieć. Jedyne wyjście to ponowne zgłoszenie przez ichniejszy formularz.
Moim zdaniem jeżeli robi się to w taki sposób to powinna być możliwość wejścia przez www do takiego zgłoszenia i wpisywania tam swoich sugestii, czy pytań.

Jutro dam znać jak sprawa się zakończyła.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online