Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.10.2011, 10:03   #13814
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości

Niedawno widziałem w szpitalu scene jak odesłano starszą kobietę do domu, bo się skończyły pieniądze na ten rok. A była połowa roku.
Czy dożyła nowego - nie wiem. Ale na pewno przyszła na zabieg dla jaj.

.
No i co w związku z tym? w połowie tamtego roku chrupnęło mi w krzyżu i 5 dni byłem przykuty do wyra
dwa zastrzyki dziennie i na 6 dzień do lekarza pierwszego kontaktu ten dał mi skierowanie do ortopedy
hahah terminy za 8 miesięcy a ja ledwo się ruszałem ale to nic,
przyszedłem na te wizytę za 8 miesięcy dostałem skierowanie na rezonans
- termin na za rok

co do starszych ludzi u lekarza to zdarzają się przypadki że ona musi iść do lekarza zrobić sobie serie badan jakby gdyby

NFZ to syf
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post