Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.10.2011, 13:53   #13845
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Zgode pewnie wyraziles podpisujac umowe i akceptujac regulamin ;-). Mnie to nie przeszkadza - reklamy beda lepiej dopasowane do mnie i nie bede musial ogladac kampanii produktow, ktore mnie nie interesuja.

Podobny zabieg zastosowalo Allegro - cieszy mnie, ze w sugerowanych przedmiotach nie znajde kaloszy, walkmana czy akcesoriow do XBOXa. W zamian serwis aukcyjny zaproponuje mi okazje dotyczace iPodow czy dodatkow do PlayStation 3 ;-]!

Wiadomość wysłana z ***63743; iPhone 4 przy użyciu Tapatalk
Ale ja nie chcę żadnych reklam, informacji o super promocjach i innego gówna. Ja kupuję jak mi coś jest naprawdę potrzebne, reszta to DIABEŁ co kusi!
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post