Cytat:
Napisany przez grzeniu
Tak się teraz porobiło, że jeśli zawczasu i z góry nie zaznaczysz, że nie wyrażasz zgody na żadne 'przetwarzanie' danych, to domyślnie wszędzie jest na to twoja zgoda. Najczęściej nawet nikt cię o tą oczywistą oczywistość nie spyta.
I ty się pod tym podpisujesz.
|
Dokładnie

dwa miesiące temu Orange przysłało mi pismo - że w porozumieniu z jakimś bankiem i za moją zgodą-którą nigdy/nigdzie nie wyrażałem,w ramach o stan środowiska rezygnują z papierowej faktury na rzecz eko faktury

Oczywiście ja tym nie jestem zainteresowany-zawsze płaciłem gotówką u nich bądź na poczcie-nie posiadam konta ni drukarki,aby sobie wydrukować

Zaraz jak dostałem to pisemko,wysłałem sms że rezygnuję i dupa!drugi miesiąc nie mam normalnej faktury-musiałem dzwonić pod *100 słuchać dennej muzyki- przełączali mnie od jednego konsultanta do drugiego- i musiałem się tłumaczyć dlaczego to ja nie jestem eko a w ogóle to to świnia,zbok i sfołocz

tylko s****iele nawet nie przeczuwają tego że faktura jest potrzebna mi do okazania ''że jestem płatnikiem'' chcę emigrować do Plusa -nie będą mnie doić przez kolejne 3lata