Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.10.2011, 15:25   #13850
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Tak się teraz porobiło, że jeśli zawczasu i z góry nie zaznaczysz, że nie wyrażasz zgody na żadne 'przetwarzanie' danych, to domyślnie wszędzie jest na to twoja zgoda. Najczęściej nawet nikt cię o tą oczywistą oczywistość nie spyta.
I ty się pod tym podpisujesz.
W sumie, to pewnie tak, bo jak ostatnio założyłem konto w ING, to nie pozwoliłem na przetwarzanie danych, chyba nie mam od nich spamu, miałem 2 telefony, żeby mnie namówić na cośtam, jeden zlałem, bo nie mogłem gadać faktycznie, drugi, bo tak powiedziałem , od miesiąca spokój.

Ale ogólnie nie jest dobrze, bo spam z czegokolwiek, gdzie podaliśmy cokolwiek idzie szeroką rzeką, dobrze jak tylko na emajl, bo z tym, to łatwo walczyć.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post