Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.10.2011, 23:43   #7
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez paprykarz
Ty weź jeszcze raz wgraj ten soft, skoro to takie ananasy
Nie ma potrzeby wgrywania. Dziwi mnie tylko, że mi wgrali nowy mimo, iż był aktualny...
Cytat:
Napisany przez demek
ja bym nie odpuscil skoro mial zostac wymieniony na nowy. ktos sie wlasnie cieszy twoim nowym htc sensation...
Jakim moim nowym? Nie do końca rozumiem.
Obudowę oraz baterię mi wymienili (zostały przez nich uszkodzone)

Cytat:
Telefon zostanie wymieniony na nowy wolny od wad(cokolwiek to znaczy). Pewnie dostanę nową obudowę, oraz baterię (reszta była w porządku..)
No ale tego dowiem się jak do mnie wróci - oczywiście wszystko w ramach gwarancji, więc nic nie zapłacę.
Urządzenie oddałem do serwisu z opisem wady fabrycznej obudowy, nigdzie nie skarżyłem się na urządzenie, więc nie wiem dlaczego cały telefon miał być wymieniony..
Telefon dostałem ten który wysłałem (sprawdziłem SN oraz IMEI).

Dostałem to co chciałem - nowa obudowa. Szkoda tylko, że obyło się to w taki sposób. Zdanie sobie o tej firmie wyrobiłem i KAŻDEMU będę ją odradzał.
Gdyby nie zdjęcia urządzenia sprzed wysyłki, pewnie musiałbym zapłacić za to, że uszkodzili mi telefon.

Podsumowując: Cała akcja zakończyła się dla mnie pozytywnie, wszystko trwało ok 7 dni. Jeżeli chodzi o podejście serwisu to opisałem wcześniej - nieudana próba wyłudzenia 400zł za naprawę uszkodzeń, które zostały spowodowane w serwisie.