Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.10.2011, 11:12   #14
yossi
Gość

Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Ja sie do Samsunga nie przyczepiam...

Czegoby nie robili, to i tak nigdy nie osiagnal idealu, bo robia tylko hardware, podczas gdy software robi zupelnie kto inny.

A to wlasnie idealne polaczenie jest sila Apple ;-)!

Wiadomość wysłana z ***63743; iPhone 4 przy użyciu Tapatalk
M@Xiu, w trzech zdaniach użyłeś dwa razy słowa "idealny". Rozmawialiśmy o tym niedawno i chyba zgodziliśmy się, że słowo "idealny" jeśli chodzi o produkty Apple nie jest "idealne".
Dlatego - tak ja ja trzymam się swoich obietnic - tak samo Ty wstrzymaj się od religijnych uniesień- OK?
Przy okazji poprzypominam nieśmiało, że Apple W OGÓLE nie robi żadnego hardware'u, tylko kupuje komponenty od firm trzecich (a szczególnie od najbardziej przez fanbojów znienawidzonego Samsunga), a nawet samodzielnie nie składa tych komponentów do kupy, tylko powierza składanie malutkim, zwinnym, chińskim rączkom.
Coś takiego jak "sprzęt wyprodukowany przez Apple" w ogóle w przyrodzie nie występuje, chociaż mogę się mylić i tu uprzejmie poproszę o sprostowanie.
O ile mi wiadomo, jedyne dwie rzeczy jakie wyprodukowało Apple to: design i system - chociaż w żadnym z tych przypadków nie jestem do końca pewny.
Czyli - podsumowując - połączenie sprzętu Samsunga oraz systemu od Apple (podobno) jest idealne - czy tak?

P.S. rozumiem, że uzyskanie polskich znaków diakrytycznych na tym emejzing, madżikal i osom telefonie za 4000 PLN jest absolutnie niemożliwe?
P.S. 2 - dalej jesteś moim przyjacielem i dalej chce z Tobą dyskutować
  Odpowiedz cytując ten post