Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.10.2011, 18:13   #2
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez yossi Podgląd Wiadomości
Widzisz, to co teraz napisałeś ma sens, tylko z jednym zastrzeżeniem - napisz, że DLA CIEBIE jest najlepszy (nie zacytuje argumentów bo się wstydzę), natomiast uwierz mi, że dla mnie jest absolutnie nie do przyjęcia, choćby na zupełny brak możliwości zarządzania plikami i na to, że mój własny komputer, kupiony za koszmarne pieniądze bo ma japko, nie robi tego co ja chcę, tylko to na co pozwala Apple - a nie pozwala na zbyt wiele.
Wierz mi - pozwala na wszystko. Tylko trzeba chcieć i umieć. Serio.
Nie ma żadnych ograniczę!
Cytat:
Zwróć uwagę - ja nigdy i nigdzie nie napisałem jakiego systemu używam. Używam takiego, jaki mi pasuje i jaki spełnia moje potrzeby. Nigdy tez nie przyszło mi do głowy napisać, że jakikolwiek system jest naj... naj... naj...
Każdy system którego używam jest naj... tylko niektóre są lepsze

Cytat:
Co do robienia wrażenia na kobietach... skłonny jestem twierdzić, że para modnych butów robi na nich nieporównywalnie większe wrażenie niż dowolnie wybrany komputer, bez względu na to, jaki owoc ma na obudowie. Spotkałem w życiu kilka kobiet, na których jakiś komputer robił wrażenie, ale one akurat wszystkie mało przypominały kobiety.
Widocznie masz pecha i nie spotykasz tych właściwych

Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
A to z pewnością. Nawet mieliśmy niedawno dowód:

http://forum.cdrinfo.pl/f113/apple-f...ml#post1187882

Nio! Choćby!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post