Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.11.2011, 10:54   #3776
yossi
Gość

Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Jest duża różnica, bo o ile producent udziela Ci licencji na korzystanie z aplikacji i masz prawo się wściekać gdyby to cofnął, to nie zobowiązuje sie dożywotnio jej wspierać/utrzymywać serwerów do niej.
Jest kolosalna róznica pomiędzy supportem a utrzymnywaniem serwerów niezbędnych do działania aplikacji. Więc zdecyduj sie o czym chcesz pisać.

Cytat:
Korzystać z apki dalej możesz, ale akurat ta konkretna bez serwera jest bezużyteczna.
Bardzo proszę, używaj jakiegoś normalniejszego słowa. Słowo "apka" kaleczy moją duszą i moje serce, które zaczyna krwawić na sam dźwięk tego językowego koszmarka.

Cytat:
O ile jednak niektóre produkty tracą przez to tylko część możliwości (np. windows traci mozliwość update)
.
I tu mnie masz - od kiedy to Windows w danej, legalnie zakupionej wersj traci możliwość update Czy Ty sie w ogóle zastanowiłeś nad tym piszesz? Czy Ty chcesz porównywać aktaualizację systemu operacyjnego (w danej wersji, zwykle wspieranej przez wiel lat i absolutnie niekoniecznej do jego normalnego uzytkowania) z normalnym, codziennym działaniem programiku, który traci całkowicie swoją funkcjonalność na skutek arbitralnej decyzji producenta?
  Odpowiedz cytując ten post