Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.11.2011, 13:34   #3784
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
@Yossi - z całym szacunkiem, opowiadasz głupstwa!
Właściciel aplikacji, ma prawo, po uprzednim zawiadomieniu, lub umieszczeniu w licencji zastrzeżenia, wygasić licencje.
Co więcej, ma prawo, usunąć dana aplikacje, działająca on-line, lub zablokować, z twojego urządzenia.
Bo tak ustanowił w licencji i wszyscy chętni się na to zgodzili. Nawet ci co nie czytali

I nie wiem o co tyle szumu, bo w moim Androidzie, jeżeli jestem on-line, mogę włączyć wysyłanie SMS-a i podyktować treść (nie wpisywać z klawiatury!) i jak mi to wyłączą, to co? No, mogę usiąść i płakać i nic więcej
A później będziecie plotkować, ze mi odbiło i gadam z telefonem
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post