Cytat:
Napisany przez sobrus
PS. I zmien ton wypowiedzi bo przeginasz.
|
Tylko to mi wyjaśnij - co do reszty to jestem gotów kupić Ci kilogram jabłek.
Cytat:
Napisany przez Kris
Yossi, dlaczego Ty z tymi swoimi pytaniami, w stylu Antka_Emigranta z Onetu, nie pójdziesz do polskiego oddziału Apple'a i tam nie zapytasz? Z tego, co zdążyłem się zorientować na tym forum użytkowników Japca można policzyć na palcach jednej ręki: Maksiu, Yahol, Gadzina... ktoś jeszcze? Także tam dostaniesz odpowiedź wprost ze źródła.
PS. No i popatrz - mamy tu na forum tyle fajnych innych tematów, np. POLITYKA w śmietniku. 
|
1. Czy aż tak bardzo uwierają Cie moje pytania, że nie możesz przeżyć samego faktu, że je zadaję? To jest podejście typowe dla Myapple.pl, gdzie jedyne pytanie, jakie można zadać to: "kto jest twoim idolem i dlaczego właśnie Steve Jobs".
2. Nigdzie nie pójdę bo mam nadzieję, że TUTAJ można zadawać pytania - jak na razie nikt mi nie groził wyrzuceniem
3. Z takimi osobami jak M@xiu czy Yahol spokojnie sobie gadam, nie obrażamy się wzajemnie, bardzo ich szanuję i jak na razie żaden z nich nie domagał się mojej eksmisji z tego forum.
4. Rozmawiam na temat, który mnie akurat interesuje i mam nadzieję, że wolno mi to (jeszcze) robić- obiecałem Ci, że nie będę się czepiał i się nie czepiam - chyba, że czepianiem się nazwiesz zadawanie pytań. Oczywiście rozumiem, że w pewnych kręgach żadnych pytań zadawać nie wolno, ale to chyba nie tu.
5. Kto to jest Antek_Emigrant z Onetu ?
6. Polityką się brzydzę, nikt nigdy tu nie widział żadnych moich choćby odrobinę politycznych wypowiedzi, więc byłbym wdzięczny, gdybyś nie odsyłał mnie do śmietnika.
@Yahol - z całym szacunkiem, opowiadasz głupstwa!
"Właściciel aplikacji, ma prawo, po uprzednim zawiadomieniu, lub umieszczeniu w licencji zastrzeżenia, wygasić licencje.
Co więcej, ma prawo, usunąć dana aplikacje, działająca on-line, lub zablokować, z twojego urządzenia.
Bo tak ustanowił w licencji"
Niestety nie, praktycznie każda umowa licencyjna jest inna i nie da się tu generalizować. Ja bym bardzo chciał, żebyś zacytował mi postanowienia licencyjne dotyczące konkretnie darmowej wersji Siri, gdzie padają takie właśnie stwierdzenia.