Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.11.2011, 13:13   #615
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Fajną jesień mamy w tym roku. Za gaz zapłacę za 2 miesiące max 500, z tego duża część to ciepła woda, w kominku spaliłem towaru za jakieś 150 złotych, wliczam w to darmowe drewno, bo się trafiło i jakieś 100 kWh dmuchawą, czyli nie wiem dokładnie, 50 złotych?
Aby taka pogoda dalej była, to dam radę.
Nie ma niestety w sprzedaży mojego ulubionego brykietu z węgla brunatnego, bo Niemcy zaśpiewali straszną cenę.
Mam jeden worek na najgorsze mrozy.
Ciekawe czy po tak ciepłej jesieni nie przyjdzie straszna zima...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post