Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.11.2011, 21:04   #2
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Też bym sobie jeszcze pośmigał trochę, ta Yamaha Virago którą jeździłem przed miesiącem bardzo pozytywnie utkwiła mi w pamięci...

A ostatnio pojeździłem trochę dziewięcioosobowym Nissanem Primastar, fajne bydle Inna sprawa, że służbowy (nie mój służbowy, ale tu chodzi o sam fakt), a przez to nieco zaniedbany - w tym największą bolączką jest uszkodzona turbina, przez którą z obiecanych 115 KM z dwulitrowego diesla (i tak dość niedużo jak na taki wóz) zostaje może z 80.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post