Cytat:
|
Napisany przez dawid94
to mam wrzucić na pena pliki, wypalić płytkę z uLE, wgrać FMCB, potem wgrać ESR i przełożyć Memory Card do konsoli nieprzerobionej??
|
Tak.
Cytat:
jeżeli tak to jak uruchomić ESR i czy trzeba go wypalić na płytce czy wrzucić na pena?
płytka może być cd czy musi być dvd?
no i czy po przełożeniu Memory Card do konsoli nie przerobionej trzeba coś jeszcze zrobić czy już wszystko działa?
|
Zaczynam się zastanawiać czy Ty w ogóle rozumiesz znaczenie słów: manager plików. ;] ESR sobie możesz w każdej chwili dograć, może być w "./INSTALL/", możesz go sobie później dograć skąd chcesz. Potem dopisać w "mc0:/SYS-CONF/FREEMCB.CNF".
CD-R albo DVD-R/+R. Przeczytaj odpowiedni tutorial. Trzeba dopisać do ELFa stosowny SYSTEM.CNF i dla obu płyt inaczej się wypala.
Cytat:
Napisany przez Imentis
gra była spatchowana jak ściągnąłem.
|
Regulamin Waść czytał? Nie? No to warn, następnym razem będzie ban.
Na forum CDRinfo.pl nie rozmawiamy na temat pirackich gier, a wszelkie problemy z nimi związane są ignorowane.
Cytat:
|
Również z poziomu uLE w pliku /cdfs nic tam nie ma jakby płyta źle nagrana. może to być problem? nagrywałem Alcoholem 120%
|
I prawidłowo.

Czyli nie masz (nie miałeś) żadnej wersji ESR podlinkowanej w "ESR Path" (o który pytałem, a nie o ścieżki do definiowanych programów).
O różowym ekranie masz w ESR FAQ.