Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.11.2011, 11:38   #13
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
W PalmOS program jest zamrażany, tam nie ma pamieci RAM i dyskowej (to jest jedna pamięć) po prostu system przestaje wykonywać kod aplikacji i ta spokojnie czeka w pamieci (lub jak to woli na dysku) aż użytkownik do niej wróci.
Wiem. W WebOS tak samo (jesli to nie to samo), a jestem wielkim zwolennikiem tego drugiego. Jak ogladalem prezentacje HP TouchPada to zbeiralem szczeke z podlogi i stwierdzilem ze jest wreszcie system, ktory moze powalczyc z iOS'em. Dlatego jestem niesamowicie zaskoczony niska sprzedaza HP TouchPada i wycofaniem sie HP z tego segmentu. Mieli w rece killera i... go olali :-/.

EDIT : A przy okazji okolopoludniowa porcja humoru :

;-)

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post