Cytat:
Napisany przez DejaVu
Uprasza się o nie pisanie w tym temacie  gram w Battlefield3 gdzie szczelam do złych ludzi  i mnie to rozprasza Wasze pisanie 
Po drugie to nie jest dobrze  - gdyż te wirusy są ,sam je wgrałem jak wspomniałem  może NOD cracki nie uważa za wirusy 
|
Daruj sobie BF3 bo to w porównaniu do COD MW3 - chłam.
W MW3 zagraj, tam się dopiero nastrzelasz do złych ludzi, ho ho - i co najlepsze - oni to "Ruski".
A to
"może NOD cracki nie uważa za wirusy ?"
to akurat jest zaleta, bo oznacza, że NOD nie jest paranoicznym AV, który każdego cracka uznaje za wirusa, bez potrzeby - t.zw. "false positive".
Często słyszę głosy na sieci, że kasperski robi jaja z crackami, z którymi NOD nie robi problemu. Chociaż i NOD-owi sie zdarza - jak ostatnio z iw5sp.exe (COD MW3), w tym roku musiałem do wyjątków NOD-a dodać kilka cracków, podczas gdy użytkownicy Kasperskiego musieli to robić więcej razy.
No i jeszcze pytanie - tego NOD-a to masz z definicjami wirusów pewnie sprzed roku? dlatego ci tych cracków nie widzi.
Czy ESET-owi nie podobają sie fikcyjne maile? - pewnie tak bo coś tam w tej sprawie ostatnio zadziałali i nie chce łykać już tempmali, ale nadal łyka klucze z pewnej chińskiej strony (codziennie są tam nowe, łatwo ją znaleźć w google), no i są cukierki.