Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.11.2011, 14:33   #8
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Wiem, że wrzucałeś. Po prostu sam chciałem to skomentować Ciekawi mnie ile jeszcze takich luk jest obecnych w iOS

#########

Odnośnie listy modeli to tak wygląda OFICJALNA informacja na FB od HTC Polska:
Cytat:
W HTC wiemy, z jakim entuzjazmem przyjęliście wiadomość o najnowszej wersji Androida, dlatego z radością przekazujemy Wam informację o pierwszych smartfonach, które otrzymają aktualizację. Możemy potwierdzić, że nasz najnowszy produkt, HTC Vivid, otrzyma tę aktualizację. Na początku przyszłego roku Ice Cream Sandwich będzie dostępny dla posiadaczy smartfonów HTC Sensation, HTC Sensation XL, HTC Sensation XE, HTC Rezound, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G oraz HTC Amaze 4G przy ścisłej współpracy z operatorami sieci komórkowych. W dalszym ciągu sprawdzamy gamę naszych smartfonów pod tym kątem. Będziemy Was informować o aktualizacjach, terminach i szczegółach dotyczących HTC i Ice Cream Sandwich.