Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.11.2011, 14:32   #424
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
To jest to:

http://www.ledlightszone.co.uk/novel...r-powered.html

Mam kilkanaście kompletów podobnych lampek. Zimą świeci to około godziny (na tyle starcza "dzienne" ładowanie o tej porze roku).

Panel słoneczny (jak widać) jest większy niż w jednoledowej lampce, akumulator też większy.

Jednakże to właśnie akumulator jest największym problemem (przynajmniej u mnie).

Bo o ile zastosowany byłby typowy aku (np. zestaw 3-4 aku AA) to nie byłoby problemu z wymianą. Zaś u mnie jest aku w formie kostki - nie do kupienia.

Także mam już kilka sznurów pięknych lampek ogrodowych, które do niczego się nie nadają.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post