Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.11.2011, 17:24   #7
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
@Bartez mam na codzień doczynienia z takim osobami ;-)

Co do operowania na plikach to podtrzymuję to co napisałem. Podgląd zbioru na podstawie np. miejsca gdzie zdjęcie zostało zrobione, czy tematu powinien być dostępny, ale jako dodatek.
No widzisz, Ty chcesz tak, bo uważasz, że tak jest lepiej. A ja np moge twierdzić, że wolę mieć zdjęcia poukładane w albumy wg jakichś kryteriów, bo nazwy DSC_1234.JPG i tak mi nic nie mówią.

Nie zbyt wiele doświadczenia z Mac OS X, ale podejrzewam, że jakoś da się przełączyć na widok plików, zamiast bibliotek, czy jak to jest tam nazwane. A to, że domyślnie są biblioteki, to wybór Apple, który zapewne uznał, że tak jest bardziej intuicyjnie. Ich system, ich prawo.

Zauważyłem też pewien fakt. Informacje na temat systemów Apple mamy głownie od M@Xa, który ma jakieś swoje przyzwyczajenia, o których nam pisze, że tak mu jest wygodniej itp. Nie możemy jednak tego brać za jedyną możliwość np Mac OS X, bo to, że ktoś tego tak używa, nie znaczy, że nie można tego zrobić w inny sposób i dostosować do swoich potrzeb. M@X tak używa, bo tak jest mu wygodniej i nie ma zamiaru zagłębiać się w to, jak można tego użyć inaczej i to jest jego prawo. Nie oznacza to jednak, że na pewno się nie da, chyba, że ktoś to osobiście sprawdził lub ma jakieś wiarygodne źródła

Tak tylko chciałem wtrącić, żeby brać to pod uwagę.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post