Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.11.2011, 17:24   #14
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Ktos produkuje idealnego Jaguara i jakis gowniarz robi swap silnika.
Kiedyś już Ci coś napisałem o nieużywanie tego słowa. Nie ma czegoś takiego jak idealny.

Cytat:
To naruszenie integralnosci - jakby nie patrzec - dziela.
Mam się śmiać czy płatać? Jakie naruszenie "integralności dzieła"? To jest MÓJ samochód. Mogę z nim zrobić co tylko chcę (w granicach prawa).

#########

Cytat:
Jag tez idealny nie jest, skoro wychodza nowe modele. Nie w tym rzecz - chodzi mi o zaprojektowana integralnosc calosci.
Skoro nie jest to po co używasz tego słowa? Powtórzę jeszcze raz. Nie spotkałem jeszcze urządzenia które by było tak zrobione, abym nie musiał w nim czegoś zmienić.

Cytat:
Jesli chcecie pisac o zrootowanych zabawkach to beze mnie - jailbreaka nie mam i miec nie bede, wiec nie ma sensu bym sie odnosil do wynalazkow z Cydii, gdyz po prostu mnie ten temat nie interesuje.
Czy kiedykolwiek zmuszałem Cię do pisania o JB czy roocie?
JB i Cydia powstała bo tego chcieli ludzie. Jeżeli ty tego nie używasz to ok, twoja sprawa, tylko nie mów innym co powinni robić.

Ostatnio zmieniany przez andy : 20.11.2011 o godz. 17:29
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post