Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2011, 11:33   #444
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wy tu hihy hahy a ja mam tak niewymiarowa kuchnie a co za tym mały wybór

a muszę lodówkę kupić, choć nie wiem po co bo piwo w zime na balkonie mogę chłodzić

co do nazwy to mam to gdzieś pewnie i tak znaczek z logo firmy zdemontuje i dam zrobić u znajomego magnes na lodówkę

Cytat:
Napisany przez rycho Podgląd Wiadomości
Lodówka musi mieć po bokach lekki luz co by było można ją otworzyć.
tak wiem , biorę to pod uwagę dlatego do szerokości dodałem 2-3cm

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 21.11.2011 o godz. 11:48
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post