|
nie nie wezmę bo nie ma czego ...
no gaLL a ja jestem od wczoraj na forum tylko jakimś fuxem kumpel mnie zarejestrował chwilę temu.....
jest róznica jeśli ktoś robi widoczne błędy orograficzne a "literówki", które wynikają po prostu z szybkiego pisania ot co .. normalne...
Większe przywileje ?? no tak wcześniej się nie mogłem zarejestrować bo nie miałem stałego...zarejestrowany jestem odąd mam stałe .. "obar1", obar to ta sama osoba ... no jesli jesteś dłużej na tym forum to musiałbyś je zakładać ... jeśli tak było to fakt .. jesteś dłużej...
moim zdaniem powinieneś zmienić xywę na "Pan elita" skoro się za takiego uważasz . mniej lub bardziej...
A poza tym co do nagrywania: jeśli ktoś pracuje na winonie tylko i wył .... zmienia go na nero i później pracuje tylko na nim ...to nawet po 6 miechach użytkowania (podkreślam użytkowania) jest w stanie poznać program i się o nim wypowiadać .. niekoniecznie mając "experience" w linuxie, etc.
I jeśli nie siedzisz już w tym temacie to po co w ogóle tracisz czas na takie przyziemne tematy ?
Śmieszne jest to że w ogóle wymieniasz programy na których jeździłeś ... śmiech ... ( nie nie lista... spis ) przechwałki ...jak u dzieci ...
a na szacunek to trzeba niestety zapracować....
... widać że Ci na nim nie zależy...
6
P.S. A co do tematu..sprawa jak dla mnie jest nie rozstrzygnięta ... to co że nero wychodzi na tyle szybko że za nim zainstalujesz nową wersję ... to ona już jest nie aktualna...przecież w głównej mierze nic wielkiego się tam nie zmienia...
(wer 5...*) jeśli ktoś lubi się chwalić że ma najnowszego clona.., nero,,, easycd ..to jego prywatna sprawa ... ja mam wer nero. 5.5.1.8. i przepraszam wszystkich za to że najnowsza wersja leży u mnie na dysku ale nie mam odwagi jej zainstalować bo pewnie bym musiał się uczyć obsługi neronka od początku .. nabywać " experiencu" ... PANOWIE ... QPA Śmiechu
PS.2 Przepraszm Cię gaLL za literówki skoro robisz za Miodka...to może u siebie też posprawdzaj...
myślę że nikogo zbytnio nie uraziłem....
FAKT FORUM trochę zjechało z poziomem...może dlatego ..że ciągle sie ukazują oklepane tematy...
|