Cytat:
Napisany przez Jarson
Hmmm. Czyżbyś chciał odkryć Amerykę i powiedzieć, że tabletofonom daleko jeszcze do konsol?
|
Nie tyle daleko co nigdy tego nie osiągną. I nie mam na myśli bebechów tylko ergonomię. Trudno przewidzieć jak się ten rynek rozwinie, ale raczej kształtem nie będą profilowane aby pasowały do dłoni, prawda? Także dla mnie stawianie smartfonów i tabletów obok konsol jest absurdalne. Dotykowe ekrany w tej postaci nigdy nie będą wygodniejsze w graniu co już wymusza sama matka natura, a nie technologia.
Ale jak ktoś robi biznes na tym rynku to i nie ma się co dziwić, że głosi takie bzdury - co niestety mnóstwo osób podchwytuje.
Cytat:
Czy też Polinezję i powiedzieć, że nowe gry są skierowane dla gimnazjalistów i z założenia mają poziom "pamiętników z wakacji"?
|
Nie wiem jaki poziom prezentują "pamiętniki z wakacji". Nigdy cudzych nie czytałem, a swoich nie pisałem - wolałem wtedy robić bomby z azotanu potasu, ale ja to może jakiś dziwny jestem...
Nowe, jak nowe. Są różne - i pośród nowych jest jeszcze w czym wybierać. Nie podoba mi się tylko to, że przemodelowali grafikę na "słodko-pierdzącą" biorąc za "podkład" tak dobrego klasyka. Gdyby to chociaż była to zupełnie nowa część...