Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.11.2011, 00:27   #15
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jestem dumny z mojego ihas124 śmiem twierdzić że odczyt godny podziwu

znajomi mieli weselicho dwa lata temu ,zlecili wideorejestracje jakiemuś profesjonalnemu fiutkowi

no i oczywiście wesele na dwóch płytach
- 1 dvd5 sony [bo tania to szarpnął się na firmową ]
- 2 dvd9 lustrzanka [ja bym nawet nie wiedział gdzie takiego szajsu po sklepach szukać]

no i znajomy chciał kopie porobić dla familji , 1 płyta bez problemu ale druga ni cholery

po jakims czasie stwierdził że musi byc zabezpieczona wiec uderzył do ów fiutka kopia 35zł no ale co tam

jak sie okazało błedy , nie potrafi skopiowac niby zarznieta płyta

wszyscy próbowali,jako ostatni na odczepnego dostałem płytę - i śmigło w 14 minut

ihas124 to dobry czytniko palnik!

edit

jeszcze jak czytam na stronie tego profesjonalisty teskst
Cytat:
W KOMPLECIE ELEGANCKIE ETUI DVD Z OKŁADKĄ
i widzę zwykle czarne etui z marketu za 1zł które śmierdzi jak jednorazówki z cerfoura to mam ochotę gdzieś wyrazić swoja opinie na temat jego profesjonalnosci...

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 25.11.2011 o godz. 00:52
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post