Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.11.2011, 04:40   #10
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
@palikot ależ oczywiści, że reklama kpi z fanatyków Apple. Przecież oni tacy właśnie są, stoja pod sklepem w kilku godzinnych kolejkach żeby kupić kilka dni wcześniej produkt niż inni.
Wyśmiewa ich sposób bycia i myślenia - "Nie kupię samsunga bo jestem kreatywny".

Przekaz tej reklamy jest jeden - kup lepszy telefon, cokolwiek to znaczy

Cytat:
Napisany przez Alex
iphone nie jest zla sluchawka
Ano nie jest. Nigdy tak przecież nie napisałem.

Cytat:
w czym? moge go chocby upuscic, w zakupie tanszy
ale ma tez wade i to powazna
akumulator wystarcza najwyzej na jeden dzien
Różnica jest taka, że samsung został wykonany z mocniejszego szkła - ma Gorille.

Co do akumulatora to się nie zgodzę. Wszystko zależy od tego czy go używasz. Gdybym sporadycznie używał WiFi, transmisji data po sieci komórkowej to też by trzymał te 3 dni. Tylko po co wtedy kupować takie urządzenie? Ma leżeć?
Czytając rózne forma (nie tylko Apple) co raz czytam, że komuś smartfon z dotykowym wyświetlaczem trzyma tyle a tyle - tylko to nie dziwne jak go praktycznie nie używa.

Cytat:
iphone user:
"i can never get a samsung ... i'm creative"

a dla mnie to tylko telefon
Dla mnie też. Ta reklama wyśmiewa fanatyków Apple'a, pokazuje ich chore przywiązanie do marki.

Czy w ostatnim czasie widziałeś osobę stojącą tyle czasu po rower?