Cytat:
Napisany przez Bartez
Dlaczego chore? Chcą, to niech sobie stoją. Dlaczego Ci to przeszkadza?
|
Wybacz ale osoba, która stoi w kolejce po urządzenie nawet kilkanaście godzin nie jest zdrowa. Jeszcze bym zrozumiał gdyby to była limitowana wersja, czy dla pierwszych 1000 osób by była zniżka np.40%.
Jednak tutaj tego nie ma. Takie urządzenie możesz dostać dwa-trzy dni później bez stania w kolejce. Te osoby są przeżarte tym co im Apple i Jobs nawciskały.
Czy mi to przeszkadza? Nie tyle przeszkadza co dziwi, wywołuje odruchy śmiechu, zdziwienia itp.
W związku z tym, że żyjemy w wolnym kraju to mogę się wypowiedzieć na ten temat.
Cytat:
Dla mnie jedyne co jest chore, to ta nienawiść i jad sączony w stronę użytkowników Apple.
|
Jaka nienawiść? Jaki jad? Od początku dyskusji o Apple i jej "wyższości" nad innymi odnoszę się do tych fanatycznych osób, oraz samej polityki firmy. Czy widziałeś kiedyś żebym się rzucał np. do Gadziny, że używa sprzętu Apple?
Cytat:
W dodatku najczęściej ze strony osób, które sprzęt tej firmy widziały albo miały w rękach przez 5 min.
|
Zapomniałeś dodać, że mnie nie stać ;-) Proszę Cię nie idź tą drogą.
Cytat:
Napisany przez M@X
Uzytkownicy Apple rzadko kiedy wiedza co jest dla Ciebie lepsze.
Najczesciej wiedza co jest lepsze dla nich samych.
To uzytkownicy innych marek najczesciej probuja ich przekonac, ze jest inaczej.
|
Wybacz ale to przez fanatyków Apple zaczęła się ta cała dyskusja. Ty wy non stop trąbicie jaki to srajfon nie jest najlepsiejszy na świecie. Co raz teksty w stylu? "Dlaczego nie kupisz iPhona?"
Dla mnie telefon/smartfon to tylko urządzenie, które ma mi uprościć pewne rzeczy - min. kontakt.
Jak mi się "skończy" Sensation to być może kupię produkt Samsunga. Wszystko zależy co będzie w danej chwili mi najbardziej odpowiadało.
Nie modlę się do swoich urządzeń, nie zarzekam się też że są najlepsze na świecie.