Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.11.2011, 09:05   #1
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
Dlaczego chore? Chcą, to niech sobie stoją. Dlaczego Ci to przeszkadza?
Wybacz ale osoba, która stoi w kolejce po urządzenie nawet kilkanaście godzin nie jest zdrowa. Jeszcze bym zrozumiał gdyby to była limitowana wersja, czy dla pierwszych 1000 osób by była zniżka np.40%.
Jednak tutaj tego nie ma. Takie urządzenie możesz dostać dwa-trzy dni później bez stania w kolejce. Te osoby są przeżarte tym co im Apple i Jobs nawciskały.

Czy mi to przeszkadza? Nie tyle przeszkadza co dziwi, wywołuje odruchy śmiechu, zdziwienia itp.
W związku z tym, że żyjemy w wolnym kraju to mogę się wypowiedzieć na ten temat.

Cytat:
Dla mnie jedyne co jest chore, to ta nienawiść i jad sączony w stronę użytkowników Apple.
Jaka nienawiść? Jaki jad? Od początku dyskusji o Apple i jej "wyższości" nad innymi odnoszę się do tych fanatycznych osób, oraz samej polityki firmy. Czy widziałeś kiedyś żebym się rzucał np. do Gadziny, że używa sprzętu Apple?

Cytat:
W dodatku najczęściej ze strony osób, które sprzęt tej firmy widziały albo miały w rękach przez 5 min.
Zapomniałeś dodać, że mnie nie stać ;-) Proszę Cię nie idź tą drogą.

Cytat:
Napisany przez M@X
Uzytkownicy Apple rzadko kiedy wiedza co jest dla Ciebie lepsze.

Najczesciej wiedza co jest lepsze dla nich samych.

To uzytkownicy innych marek najczesciej probuja ich przekonac, ze jest inaczej.
Wybacz ale to przez fanatyków Apple zaczęła się ta cała dyskusja. Ty wy non stop trąbicie jaki to srajfon nie jest najlepsiejszy na świecie. Co raz teksty w stylu? "Dlaczego nie kupisz iPhona?"

Dla mnie telefon/smartfon to tylko urządzenie, które ma mi uprościć pewne rzeczy - min. kontakt.
Jak mi się "skończy" Sensation to być może kupię produkt Samsunga. Wszystko zależy co będzie w danej chwili mi najbardziej odpowiadało.
Nie modlę się do swoich urządzeń, nie zarzekam się też że są najlepsze na świecie.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online