Dyskusja: Pudzian vs Najman
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.11.2011, 14:28   #203
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Co o tym sądzicie? Sam nie wiem, co o tym myśleć. Decyzja sędziów powinna być niepodważalna, bez względu na to, jaka by nie była. Ale pewnie porażka Pudziana by mogła organizatorom KSW trochę namieszać, więc pewnie uznali, że lepiej wywołać lekki skandal i później uznać, że walki nie było. Ciekawe podejście.
W niedziele obejrzałem walkę na YT i się zdziwiłem, że Pudzian wygrał. Przecież przez dobre połowę walki leżał i dostawał drobny łomocik.

Jak dla mnie ta decyzja właścicieli KSW ma za zadanie tylko i wyłączenie uratować ich tyłki.
Gdyby Pudzian przegrał w sobotę, to moim nieskromnym zdaniem był by już skończony jako fighter MMA.

Szkoda bo po pierwszej "walce" liczyłem, ze odniesie podobny sukces jak w Strongmanach.