Dyskusja: Zakup notebooka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.11.2011, 23:41   #1646
Misiek4
____

Data rejestracji: 26.05.2000
Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Żona obok Ciebie leży a ty przy z komputerem

A tak poważnie to bardzo słychać go jak jest cisza w domu?
Hehe Wkurzajace jest to, że niezależnie od ustawien systemowych (mowimy o pracy na baterii) wiatrak sie wylacza i jest cisza zupelna i za jakis czas wlacza sie na drugim biegu. Wiec od razu masz kontrast. Znaczaco lepiej by bylo, jakby sie nie wylaczal, tylko caly czas pracowal na 1 biegu.
Cytat:
Miałem się właśnie zapytać jak z tą matrycą jest. Zamieniłbyś ją na matową? Bardzo przeszkadza w oświetlonym pomieszczeniu, w świetle słońca?
Jezeli ktos pracuje w oswietlonym (swiatlem slonecznym) pomieszczeniu, moze miec problem z refleksami. W innym przypadku nie przeszkadza nic, ze wzgledu na fakt, ze matryca jest silnie podswietlana.

Cytat:
Mógłbyś zrobić zdjęcie baterii? Przy normalnym korzystaniu z laptopa: www, poczta filmy muzyka ile Ci mniej więcej potrafi wytrzymać?
Jak się go zapakuje do torby to dużo waży?
Obudowa bardzo się grzeje przy intensywnej pracy - szczególnie jak ma co robić?
Zdjecia jutro. Filmow nie ogladam na kompie, ale przy www/poczcie/etc, podswietlanie na minimum jakies 4-5h. Czy duzo wazy to pojecie wzgledne: dla jednego moze byc ciezki, na kogos innego w miare lekki. Dla mnie jest w miare hmm normalny?

U mnie sie nic nie grzeje, ale to moze dlatego, że zamiast HDD mam SSD (ktory jest umieszczony na wysokosci lewego nadgarstka) i pewnie dlatego, że nie grywam w gierki...