Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.11.2011, 19:55   #14
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dromader40 Podgląd Wiadomości
To ty mnie osłabiasz. Mam czytać o standardzie, by dowiedzieć się jak użyć "intro effect", by miało to sens/ładnie wyglądało?
Masz czytać o standardzie, żeby wiedzieć jakie są jego ograniczenie i czego nie rozwiążą żadne bajery w żadnym programie. Poza tym warto by było wiedzieć co się robi, nie uważasz?

Cytat:
Napisany przez dromader40 Podgląd Wiadomości
Nie spodziewaj się, że "wycieczki osobiste" pozostaną bez echa/riposty.
Okiejas. A ponieważ nie zamierzam psuć sobie więcej nastroju, z mojej strony EOT.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post